Tips

De gaatjes moeten nog worden gemaakt in de zeepjes. Dit kan met een beadreamer, satéprikker, naald etc.  Probeer de beadreamer er zo recht mogelijk in te steken en langzaam met draaiende beweging naar de andere kant steken.                                    

Wanneer de zeepjes wat hard zijn kunt u de beadreamer met een aansteker warm maken zodat hij wat makkelijker erdoorheen glijdt. Mocht u een keer verkeerd steken is dat niet een hele ramp, met een natte doek kunt u wrijvend uw foutjes weer een beetje dichtsmeren.

Wanneer het warm of de zeepjes zijn wat zacht, leg dan de zeepjes even in de koelkast zodat ze hard zijn als u er mee gaat werken. Wanneer het erg koud is laat de zeepjes eerst op kamertemperatuur komen. 

Als de geur verdwijnt van de zeepjes, even met een vochtig doekje afnemen en dan gaan ze weer lekker ruiken.

Verwerkt u de zeepjes niet direct, verpak de zeepjes in transparante cadeaufolie of in gripzakjes zodat de geur goed blijft.

De zeepjes kunnen vochtig worden. Vaak wordt de zeepketting neergehangen in een badkamer, toilet of een kamer waar een raam open staat. Zeep trekt vocht aan en kan daardoor gaan condenseren of “zweten”. Dit is te verhelpen door de zeepjes droog te deppen met tissues en te verhuizen naar een droge ruimte en als het heel erg is in keukenrol inwikkelen en in een droge kast leggen. Het condenseren zal dan vanzelf overgaan.

 

Gastenboek

  • 13-03-2017 - De letterzeepjes waren per stuk verpakt, waardoor ze goed ontvangen...  lees meer
  • 11-02-2017 - Zeepjes en organza zakjes snel en goed verpakt ontvangen...  lees meer
  • 07-02-2017 - hele mooie zeepjes waren zeer goed verpakt en snel geleverd...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Brocante Sfeer & Meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie